Despre noi


Brand-ul Artemis nu inseamna doar producerea de hrana uscata sanatoasa pentru caini si pisici ,ci de asemenea promovarea conceptului holistic si filozofiei ’echilibru complet’ in toate aspectele vietii animalului dumneavoastra.

Pentru ca o viata sanatoasa incepe cu o nutritie sanatoasa Artemis a creat o hrana holistica care echilibreaza toate proteinele,grasimile,carbohidratii,vitaminele si mineralele necesare unei diete naturale.Rezultatul acestui concept este mult mai bun decat suma ingredientelor sale.

Toate retetele Artemis sunt concepute sa sprijine procesul natural de vindecare si de asemenea sa previna aparitia bolilor.

Produsele Artemis au fost dezvoltate din filizofia –cea mai buna cura este prevenirea-si de aceea am inclus pe langa varietatea de carnuri ,fructe,verdeturi,legume si enzime digestive care indeplinesc cu adevarat toate necesitatile nutritionale.

Artemis este produsa cu mandrie in SUA din ingrediente proaspete din SUA ,livrate zilnic ,niciodata congelate .

Artemis NU contine grau,porumb,gluten din porumb sau grau,soia,hormoni adaugati,chimicale,sub-produse din animale,coloranti,aditivi sau ingrediente modificate genetic.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player